Auto inkoop en verkoop regio Gelderland

Over Ons

Welkom bij Bulters Auto’s in Bemmel.

Wij zijn gevestigd op Bedrijvenpark De Houtakker in Bemmel direct gelegen aan de A15. (1e Afslag De Houtakker, achter schoonmaakbedrijf Aalbers). Ons adres is De Houtakker 29 in Bemmel.

Doordat wij veel onderweg zijn om auto’s af te leveren en op te halen zijn wij niet altijd aanwezig. Graag vragen wij u voordat u naar ons toe komt even te bellen of te appen naar 06-39332018 zodat u niet voor een gesloten deur staat. Wij zijn geopend op afspraak.

Inruil, financiering en lease is bij ons altijd bespreekbaar.

Voor particulieren is eventueel een aanvullende garantieverzekering mogelijk via autogarantie.nl.

Meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en RDW erkend, wij kunnen ter plaatse uw auto vrijwaren en/of tenaamstellen.

Bent u een dealer of autobedrijf en wilt u ook betrouwbare auto’s inkopen en/of aanbieden en heeft u weinig tijd en zoekt u een kleinschalige transparante autogroothandel die voor u snel kan schakelen? Vul het zoekopdracht formulier in zodat wij weten welke auto’s u zoekt en wellicht kunnen wij op korte termijn de auto of auto’s leveren die u zoekt!

Ook kopen wij auto’s in van particulieren en leasemaatschappijen.

Neem contact op met Patrick Bulters op tel nr: 06-39332018 of mail naar info@bultersautos.nl.

Ook voor taxatie’s voor autobedrijven app, bel of mail ons gerust en u ontvangt direct een gegarandeerde bieding op uw in te ruilen voertuig.

Doordat wij veel onderweg zijn, werken wij uitsluitend op afspraak. Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 20:00.

Bulters Auto’s in Bemmel heet u van harte welkom en doet graag zaken met u!

#bultersautos #bulters #bultersbemmel #bemmel #dehoutakker #autobedrijf #groothandel #autoinkoop #patrickbulters #cars #autos